27/08: Informatie 60 jaar Alowis: zaterdag 4 oktober 2014

ZATERDAG 4 OKTOBER  2014

Al 60 jaar lang komen er onder de kerktoren van Mijlbeek op zondagnamiddag enthousiaste leiders samen om kleine jongens iets bij te brengen.

Al 60 jaar lang worden er onder diezelfde kerktoren sterke vriendschapsbanden voor het leven gesmeed.

Al 60 jaar lang wordt de naam Scouts Sint-Aloysius met fierheid gedragen door diezelfde vriendengroep.

Die 60 jaar zijn voor de één misschien vervlogen jaren, voor de ander nog maar een recente herinnering. Iedereen heeft wel een straf verhaal, een anekdote of een grappige herinnering uit zijn Alowisiaanse periode.

Om die 60 jaar Alowisiaanse geschiedenis kracht bij te zetten, om die anekdotes terug op te halen, om elkaar nog eens terug te zien, om nog eens een voet in het lokaal te zetten … redenen genoeg om dit jubileum mee te komen vieren!

60jaar logo3

Op Zaterdag 4 oktober 2014 gaan de festiviteiten van start vanaf 11u:
– Een groot familie-spel in de buurt van het lokaal
– Een marktje
– Een nagelcompetitie
– Authentieke kampkost als middagmaal
– Overheerlijke BBQ als avondeten (inschrijven)
– Een Alokwis (inschrijven) (20u)
– Een gezellig samenzijn aan het lokaal
– …

Om deel te nemen aan de BBQ en de quiz vragen we om voor 28 september in te schrijven.
Dat doe je door een mail te sturen naar scouts_alowis@hotmail.com

Hopelijk tot dan!

Een stevige linker,