27/08: Informatie 60 jaar Alowis: zondag 5 oktober 2014

ZONDAG 5 OKTOBER  2014

Al 60 jaar lang komen er onder de kerktoren van Mijlbeek op zondagnamiddag enthousiaste leiders samen om kleine jongens iets bij te brengen.

Al 60 jaar lang worden er onder diezelfde kerktoren sterke vriendschapsbanden voor het leven gesmeed.

Al 60 jaar lang wordt de naam Scouts Sint-Aloysius met fierheid gedragen door diezelfde vriendengroep.

Die 60 jaar zijn voor de één misschien vervlogen jaren, voor de ander nog maar een recente herinnering. Iedereen heeft wel een straf verhaal, een anekdote of een grappige herinnering uit zijn Alowisiaanse periode.

Om die 60 jaar Alowisiaanse geschiedenis kracht bij te zetten, om die anekdotes terug op te halen, om elkaar nog eens terug te zien, om nog eens een voet in het lokaal te zetten … redenen genoeg om dit jubileum mee te komen vieren!

60jaar logo3

Zondag 5 oktober 2014:
– Museum omtrent de geschiedenis van Alowis en scouting in het algemeen (doorlopend)
– Souper voor de oud-leiding in het Beukenhof (inschrijven) (11u30)
– Startvergadering voor nieuwe leden (14u – 17u)

Aan de oud-leiding vragen we om vóór 21 september in te schrijven. Dat doe je door over te schrijven volgens de aanwijzingen in onderstaand document.
Hopelijk tot dan!

Een stevige linker,
De organisatie.

pdf_icon informatie over de souper voor oud-leiding