Eetfestijn 21 en 22 maart 2020

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Elk jaar organiseren we met de scouts een eetfestijn om geld in te zamelen voor de werking van onze scoutsgroep. Het geld zal zoals steeds aan spelmateriaal, kampmateriaal en het lokaal besteed worden. Op zaterdagavond  21 en zondagmiddag 22 maart 2020 kan u kip, stoofvlees of veggie komen eten. Het eetfestijn zal opnieuw doorgaan in IBSO De Horizon, Molendreef 57  te Aalst. Op zaterdag kunnen jullie komen eten tussen 17u30 en 21u en op zondag tussen 11u30 en 14u30.

U kan ons niet enkel steunen door zélf te komen eten, maar ook door zo veel mogelijk (steun)kaarten voor het eetfestijn te verkopen aan vrienden, familie, buren, …  Een steunkaart kost 5 euro. Door een steunkaart aan de kassa af te geven, kunt u € 5  aftrekken van de maaltijdprijs en het resterend bedrag aan de kassa betalen. De steunkaarten worden verkocht door de leden en leiding van onze scouts. U kan dit jaar enkel 1 steunkaart per maaltijd gebruiken.

Naast de papieren steunkaarten kunt u ook kiezen om online maaltijd- en steunkaarten te bestellen. Door online te bestellen hoeft u enkel aan de kassa een code door te geven en bespaart u ons wat reken- en papierwerk. Online kaarten zijn beschikbaar via www.crowdselling.be/scouts-sint-aloysius. Om het online kaartsysteem zo veel mogelijk te promoten is er ook een wedstrijd aan verbonden! De drie beste online verkopers krijgen dit jaar een leuke prijs! (uitleg over de wedstrijd vind je op de website, ga zeker eens kijken!)

Aankoop van kaarten via het online systeem

Elk lid van Alowis heeft een persoonlijke link (met zijn naam) op de vermelde website. Op die website kan je onder de knop ‘bestellen’ aanduiden welk lid van onze scouts je wil steunen. In het kader van  de wedstrijd is het belangrijk om de juiste naam van de scout aan te duiden. Deze persoon krijgt namelijk punten per bestelling. Via de website kan je ook het scorebord opzoeken. Hier kan je zien wie op dat moment de meeste punten heeft en de online wedstrijd aan het winnen is.
Ook geef je je naam en je emailadres in. Je duidt aan welke bestelling je wil. Je kan meerdere kaarten tegelijk bestellen: steunkaarten of maaltijdkaarten voor een kind of volwassene.
Je betaalt ook via de site. (je zal merken dat de vzw Kroffel daar staat vermeld: zij beheren deze online-betaling). Vervolgens krijg je een authentieke code in de vorm van een Totemnaam bijvoorbeeld Enthousiaste Chimpansee. Deze code geef je tijdens het eetfestijn door aan de kassa. Met deze code weten we dan welke bestelling je hebt gedaan.

De online kaarten kan u tot op de dag van het eetfestijn kopen!

Voorverkoop via de papieren steunkaarten

Elk lid krijgt 14 papieren steunkaarten mee om vooraf te verkopen.
Ten laatste op zondag 1 maart 2020 verwachten we dat u het geld (€70 als alle steunkaarten verkocht zijn) in een omslag met de naam van je zoon er op afgeeft aan de leiding. Niet-verkochte kaarten worden ook teruggegeven bij afrekening op 1 maart..

Het eetfestijn
Wie komt eten, betaalt aan de kassa of geeft zijn code door van de online-bestelling en kiest daar het menu. Een maaltijd kost 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind.

Hulp is welkom!

We zoeken vele helpende handen van ouders om te helpen op vrijdagavond 20 maart,  zaterdag 21 en zondag 22 maart. Neem gerust contact op via mail, facebook of telefoon om jouw naam door te geven voor hulp bij het snijden van groenten, opdienen, afwassen, dresseren van de borden, toogbediening,…! Specifieke communicatie hierover volgt, hou dus sociale media, brievenbus en mailbox zeker in het oog.

Voor ouders en grootouders die graag bakken: we zoeken nog zelfgemaakte desserts! We voorzien opnieuw een heus dessertenbuffet. Dus bak een taart, maak fruitsla of een ander dessert dat we kunnen verkopen!

Uw hulp is voor ons, de leidingsploeg, een grote steun!

Alvast hartelijk dank,

namens de hele leidingsploeg van scouts Sint-Aloysius en het comité Eetfestijn!

Wilt u graag helpen, hebt u vragen of opmerkingen: scouts_alowis@hotmail.com

Comments are closed.